top of page

Velkommen til de nye nettsidene


Bjørnen har gått i hi, i hvert fall et par ganger før vi endelig er tilbake med nye nettsider. Mye grunnet den aldrene mannen som så nødvendigheten av å få et nytt konsept for våre seere.

Vi håper de nye sidene faller i smak, likevel er vi mottagelig for innspill som kan føre til ett enda bedre brukeropplevelse.

I en startfase vil dere merke at deler mangler, men vi prøver så langt tiden strekker til å supplere det som måtte mangle. Send gjerne nye bilder av båten med en oppløsning som er noe over middels, da eksempelvis i et JPG- eller PNG-format via mail. Vi ønsker selvfølgelig flere bilder, men det kan også være slik at noen bilder burde fjernes; si i alle fall i fra.

I tillegg til nettsiden er vi nå også kommet inn i facebook alderen som er ment å være et forum for utveksling av erfaringer og kunnskaper innenfor trebåt og det som måtte berøre det maritime . Som hovedansvarlig for denne tjenesten forventer jeg at all dialog er av objektiv karakter.

Til info jobber vi med neste utgave av FuruholmenPosten.

Ta vare på den nye adressen: www.furuholmenklubben.no.

Vennlig hilsen

Jan Ivar Johansen

President

bottom of page