Etterlysninger

 

På denne siden legges det ut etterlysninger av båter, båter som har forsvunnet i løpet av årenes løp, båter man har mistet oversikten over med mer. Send gjerne din etterlysning til web-master.
(georg.o.moe@gmail.com)
Ta den videre diskusjonen på facebooksiden vår.

 

Hvor ble det av Paloma?

April 13, 2018

I 2008 var båten eid av Gjermund Bjørklund. Den ble pusset opp, brukt noen år, og så solgt til noen på Vestlandet (Bergen/Stord-området). Vet noen hva som skjedde videre med båten? Kontakt web-master om du har mer info.

Hvor ble det av denne?

April 10, 2018

Denne lå Fagerstrand eller Storsand i Akershus for noen år siden. 

Hva skjedde med Erco II?

April 10, 2018

Anders Johnsen var en tur innom modellbåt utstillingen på Oslofjord museet for en tid tilbake.  Der kom han over dette bildet av motorkrysseren Erco II fra 1930.  Bygget hos Anker & Jensen som byggenr. 349 for verksmester Frisch.  Båtens historie fram til krigen er kjent, men hva som skjedde  etter at den hadde vært i tysk tjeneste gjennom krigsårene vites ikke. Noen som vet noe?

Hvor ble det av "m/b Karma"?

April 10, 2018

"m/b Karma" ble bygget på Damsgaard båtbyggeri rundt 1913-1916 etter tegninger av August Moldestad. Det var forøvrig også samme bakgrunn som for Chr. Michelsens "m/b Faun". Det kan være at båten ble bygget uten innelukket styreposisjon og seilte trolig under navnet "m/b Kirsten"; hvis så er tilfellet så kan båten være fra 1913-14.

I en mail web-master fikk rundt 2006 ble følgende informasjon lagt ved:

"Jeg vet at min oldefar Hans Odd Hansen kjøpte båten på 1920-tallet og brukte den som "reisendebåt". Han var blant annet agent for Freia og BP.. båten ble sendt til Djønne i Hardanger under krigen og solgt her da min oldefar ga seg som "reisende". Båten lå ved søndre Tollbodkai da min oldefar eiet den"

Har noen, basert på dette, mer info?

Hva er dette og hvor ble det av den

April 10, 2018

Rundt 2005-6 lå denne båten i Son, så ble den borte. Er det noen som vet hva dette er og hvor det ble av båten?

Noen som vet hvor det har blitt av denne båten?

April 10, 2018

Var i kontakt med en Aage Halvorsen for noe tid tilbake vedr. denne båten. Er det noen som vet noe mer om denne? Båten er 30 fot. ble bygget i 1949. Bestilt av privatperson som skulle bruke den som skyssbåt mellom Hvalerøyene, deretter kom båten i Aages eie (1989-93), ble deretter overtatt av noen som ville bygge større på-/overbygg.

Please reload